Re-Balance Blend Herbal Massage Oil

Az Ayurveda Pura London Re-Balance ™ masszázskeverékét és Shirodhara olajait hidegen sajtolt Szezámolajból készítik, és speciális gyógynövényekkel keverve mindhárom Doshát egyensúlyozzák. Az exkluzív és hiteles recept alapján készült összetevőket gondosan válogatták ki kézzel, és modern, higiénikus körülmények között dolgozták fel.

Nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, mesterséges parfümöket és színezékeket, petrolkémiai anyagokat, állati termékeket és állatkísérletektől mentes.Összetevők:

– Shatavari segít eltávolítani a szárazságot és a hőt, és táplálja a rendszereket. Segít az emésztés megnyugtatásában és szabályozásában is. Természetes antioxidáns tulajdonságokkal segíti az immunrendszer támogatását.

– A kurkuma gyulladáscsökkentő, baktériumellenes, gombaellenes és vértisztító tulajdonságairól ismert. Segít erősíteni az immunrendszert és segít a sebek gyógyulásában.

– Neem antibakteriális, gombaellenes, gyulladáscsökkentő, tisztító és fiatalító tulajdonságairól ismert.

– Az Amla C-vitamin-tartalmáról és antioxidáns tulajdonságairól ismert. Segít egyszerre tisztítani és táplálni a testet. Eltávolítja a felesleges hőt a testből.

– A fokhagyma gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító tulajdonságairól ismert. Segít a keringés javításában is.

– Az édesgyökér gyulladáscsökkentő tulajdonságairól ismert, és segít megerősíteni a légzőrendszert és megszüntetni az esetleges torlódásokat vagy elzáródásokat.

– A manjistha segíti a vértisztítást és a bőrfiatalítást, valamint hűthet és csökkentheti a bőrirritációkat.

– A gyömbér tisztító tulajdonságairól ismert. Segíti az emésztést. Ez segít a hő, a gyulladás és a fájdalom csökkentésében, valamint erősíti a szervezet különböző rendszereit.

- 100% -ban természetes Re-Balance Blend gyógynövényes masszázsolaj
- Kézzel készített az Egyesült Királyságban
- Shatavari, Manjistha, Édesgyökér és Gyömbér gyógynövényekkel átitatva
- Nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, mesterséges parfümöket és színezékeket, petrolkémiai anyagokat
Megosztás itt: facebook
Share on Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter