Jatyadee Oil

Az Ayurveda Pura London Jatyadee olaja sokféle bőrbetegség esetén hasznos, beleértve a pattanások és pikkelysömör kezelését is. Ez a fiatalító olaj antibakteriális, gombaellenes és tisztító tulajdonságú. Gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt kiváló a száraz bőr bőrproblémáihoz.

A Jatyadee olaj tökéletes ayurvédikus masszázskezelésekhez. Az exkluzív és hiteles recept alapján készült összetevőket gondosan válogatták ki kézzel, és modern, higiénikus körülmények között dolgozták fel.

Alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára. Nem tartalmaz SLS-t, mesterséges parfümöt, parabéneket, petrokémiai kalcákat, állati termékeket vagy tesztet.

Kézzel készített és hű az Ayurveda, az egészség, a jólét és a szépség indiai holisztikus tudományának 5000 éves hagyományához.

————————————————————————————————————–Összetevők:

– Jázmin – Antioxidáns védő tulajdonságairól ismert a szabad gyökök által okozott sejtkárosodás ellen. Segít a szárazság és a gyulladás okozta bőrproblémák kezelésében

– Neem – egy gyógynövény, amely antibakteriális, gombaellenes, gyulladáscsökkentő, tisztító és fiatalító tulajdonságairól ismert.

– Karanja – egy ájurvédikus gyógynövény, amely egyensúlyban tartja a kaphát és a vata doshákat. Segít a bőrproblémákban, pigmentációban, pattanások és pikkelysömör esetén.

- 100% tiszta és természetes olaj
- Jázminból, Neemből és Karanjaból készült
- Antibakteriális, gombaellenes és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik
- Tökéletes különféle bőrbetegségek, például pattanások és pikkelysömör kezelésére
- Kézzel készített olaj
- Mesterséges parfümöktől, parabénektől és petrolkémiai anyagoktól mentes
- Alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára
Megosztás itt: facebook
Share on Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter