Svédmasszőr
Sári Andrea - Kozmetikus, Svédmasszőr, Ayurvédikus masszőr

Szeretettel üdvözöllek!

Íme néhány információ rólam, amelyeket szeretnék megosztani veletek.
Kozmetikai tanulmányaimat 2009-ben kezdtem a Budapesti Erzsébet királyné Szépészeti Szakközépiskolában és 2014 nyarán kaptam kézhez oklevelemet. Ezután a továbbtanulás mellett döntöttem, felsőfokú tanulmányaimat közgazdász-turizmus szakon, egészségturizmus szakirányon folytattam tovább, ahol megismerkedtem a holisztikus módszerek és az Ayurvéda rejtelmeivel. Ezzel az irányzattal teljes mértékben azonosulni tudtam, így szakdolgozatomat is ebben a témában készítettem el.

Főiskolai éveim alatt, nyaranta kozmetikai szalonokban dolgoztam és igen sokrétű ismeretet szereztem ez idő alatt.
Tanulmányaim után 2 évre a szállodai szakmában kötöttem ki. A két hivatás között sok hasonlóságot és párhuzamot véltem felfedezni és rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjtöttem ezekről, úgymint alázatosság a szakma és a vendégek iránt, illetve a velük való megfelelő bánásmód és a kapcsolatépítés fontossága.

Időközben kitanultam a masszőri szakmát és az ayurvéda gyakorlati alkalmazásait – elsősorban a masszázs területén – és elindítottam saját vállalkozásomat, hogy a munkámat annak szentelhessem, ami nem csak a vendégeimet, engem is feltölt pozitív energiával, és állandó érdeklődéssel tölt el.

Amennyiben szimpatikusnak találod a természetes módszereket, a holisztikus szemléletet és persze engem is :), keress bizalommal!

Svédmasszázs

Amit el szeretnék érni

A Harmonikus egyensúly, jóllét és természetes szépség megteremtése a modern és a hagyományos módszerek alkalmazásával.

Vendégeim a kezelések által feltöltődjenek, és jól érezzék magukat a bőrükben.

Eredményeim

Miután öt év szakmai képzés után megkaptam kozmetikus bizonyítványomat és felsőfokú tanulmányaim során megismerkedtem a holisztikus módszerekkel, majd megírtam diplomamunkámat Holisztika - Ayurvéda témában, a svédmasszőri oklevél megszerzése mellett kitanultam az Ayurvéda gyakorlati alkalmazásait is. Egy tanfolyam keretében megtanultam az ayurvédikus masszázs elméleti és gyakorlati fortélyait egyaránt.

Folyamatosan képzem magam

Széles érdeklődési köröm és a vágy, hogy minél jobb megoldásokat találjak egy-egy problémára, többek között alternatív módszerekkel is, állandó tanulásra ösztönöz. Szeretek olvasni, információt gyűjteni egy-egy témában illetve lelkesen veszek részt különböző tanfolyamokozn is.

Miért választottam ezt a szakmát?

Talán azért, mert szeretek emberekkel foglalkozni. Pozitív energiával tölt fel, ha tudok segíteni. Szeretek szépíteni, és olyan elfoglaltsággal tölteni az időmet, amiben én is és vendégeim is jól érzik magukat. A munkával töltött idő jó hangulatban zajlik vagy éppen kikapcsol és eredményeként megszépülve, feltöltődve, egyensúlyunkat visszanyerve búcsúzunk el egymástól.

Sári Andrea ayurvédikus és svédmasszőr, kozmetikus 2

Figyelem a legújabb technológiákat

Vagy éppen a hagyományos, ősi módszerekből merítek ötletet, kombinálva a modern trendekkel és igényekkel. A keleti egészségmegőrző és szépítő kúrák nagyon jól illeszkednek a természetes, alternatív módszerek körébe, érdemes ezekkel megismerkedni és a mai nyugati módszerekkel együtt alkalmazni.

Figyelek a vendégek igényeire

Minden kezelés előtt időt szánok arra, hogy vendégeim elvárásait megismerjem, a számára legoptimálisabb eredményt tudjam nyújtani. Ennek érdekében röviden, vagy hosszabban átbeszéljük mik az igények, milyen eredményre számítunk és milyen lehetőségeink vannak. Majd ezek ismeretében együtt kiválasztjuk a megfelelő kezelést.

Svédmasszázs

Kérdésed van?